Contact
Wij staan u graag te woord!
0599 788 881
info@aangenaamwarm.nl
Onze sterke punten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
  • Binnen Nederland lage verzendkosten
  • Veilig online betalen
  • Goede klantenservice
  • Fabrieksgarantie
  • In geval van nood spoed levering mogelijk

Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden aangenaamwarm.nl


Alle prijzen zijn in euro's en inclusief bezorging (orders onder de 100,- euro 7,50 euro verzendkosten) op het opgegeven afleveradres binnen Nederland m.u.v. de wadden eilanden. Uitzondering: artikelen waarbij dit uitdrukkelijk is vermeld. Wij houden het recht om prijzen tussentijds te wijzigen.

aangenaamwarm.nl is kantoorhoudende aan Touwlslager 7, 9502 KD Stadskanaal (geen bezoekadres) KvK nummer: 67680585. Wij hanteren de volgende leveringsvoorwaarden:


Leveringen
Vrijwel alle artikelen zijn uit voorraad binnen maximaal 2 werkdagen leverbaar in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).
De maximale levertijd zal 30 dagen bedragen. Indien dit niet haalbaar is zullen wij u hiervan tijdig op de hoogte stellen. In overleg kan dan een nieuwe levertijd worden afgesproken. U heeft dan het recht de overeenkomst kosteloos te ontbinden. Indien bij bestelling reeds een afwijkende levertijd wordt overeengekomen, zoals voor decorradiatoren, sanitair etc. geldt deze bepaling niet.

Bestellingen die op vrijdag, zaterdag of zondag geplaatst worden kunnen de dinsdag er op volgend geleverd worden.
Design- en ledenradiatoren, convectorput e.d. hebben echter een levertijd en worden daarom ook in overleg met de klant geleverd. Voor speciale bestellingen vragen wij een aanbetaling van 50%, deze bestellingen kunnen niet retour of geannuleerd worden. Wij zijn nooit verantwoordelijk voor levertijden welke niet door de fabrikant worden aangegeven, deze dienen uitsluitend als indicatie. Radiatoren welke geen voorraadmaat zijn of in speciale kleur hebben gemiddeld een levertijd van 3 tot 6 weken.

Voor bezorging op locatie binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) worden boven de 100,- euro géén vervoerskosten in rekening gebracht. Verzendkosten naar de Waddeneilanden worden doorberekend. De bestelling wordt rechtstreeks door de groothandel aan uw afleveradres geleverd. Dit kan uitsluitend op werkdagen, maandag t/m vrijdag, doorgaans tussen 8.00 en 18.00 uur plaatsvinden. Er dient op de overeengekomen afleverdag iemand aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Indien de bezorgdienst er om vraagt dient u zich te kunnen legitimeren. U kunt een voorkeur voor een dagdeel opgeven, dit is echter nooit bindend daar de meeste route's 's nachts door de leverancier bepaald worden. U kunt een gewenste leverdatum opgeven. aangenaamwarm.nl is niet aansprakelijk te stellen voor kosten voortkomend uit het feit dat bestelde goederen niet op de gewenste/aangegeven leverdatum geleverd kunnen worden, alle goederen worden namelijk rechtstreeks door fabrikant/groothandel aan u uitgeleverd. De aansprakelijkheid tijdens het transport is voor rekening van aangenaamwarm.nl en vervalt op het moment van aflevering aan u.

 


 

Voor klanten in Duitsland, Luxemburg en België gelden er andere verzendkosten. 
Gelieve ook niet via de site betalen maar even een mailtje sturen naar info@aangenaamwarm.nl of
telefonisch contact op nemen met +31599-788881. Zodat we samen kunnen overleggen wat de
beste mogelijkheden zijn voor u.


Controle levering                                                                                                                                                                                                      U dient binnen 24 uur (in ieder geval vóór eventuele installatie) uw bestelling op juistheid te controleren en eventuele fouten (kleur, maatvoering, aansluitingen, type) en gebreken aan ons te melden. Bij voorkeur schriftelijk, via email. Noot: wettelijke verplichting is melding binnen 2 maanden na aankoop. Hoe eerder de melding ontvangen is, hoe sneller wij een oplossing kunnen aandragen!


Garantie
Op al onze producten is de normale (fabrieks)garantie op onderdelen van toepassing. Indien u besluit om zelf een cv-ketel te (laten) plaatsen door b.v. een niet erkende installateur, doet u er verstandig aan om een onderhoudscontract bij een plaatselijke installateur of energiebedrijf (Nuon, Essent) af te sluiten. Deze kunnen u 24 uur per dag service bieden in geval van storing (ook buiten de garantietermijn). Indien u kiest om ook via ons de installatie te laten plaatsvinden kunt u bij het installatiebedrijf een service- onderhoudscontract afsluiten. Bij een storing zullen wij in overleg met u de servicedienst van de fabrikant inschakelen. Let op: is er geen defect aan de ketel maar een installatie-fout gemaakt dan zullen de kosten van de fabrikant worden doorberekend.

 


Garantiebepaling
De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht, waarbij wij in geval van gebreken de producten desgewenst eerst omruilen of laten repareren. Raadpleeg eerst de documentatie bij het product voor informatie over de garantie van de fabrikant. Alle cv-ketel- en radiatorfabrikanten verlenen binnen de geldende garantietermijn garantie aan het door u aangeschafte product. aangenaamwarm.nl is in alle gevallen uw aanspreekpunt. Wij behandelen de garantieafwikkeling van het door u aangeschafte product en zullen u hiervan steeds op de hoogte brengen. Wij streven naar een snelle, correcte oplossing met voor beide partijen (koper en verkoper) een spoedige afwikkeling naar volle tevredenheid.  


Bestellingen en overeenkomsten
Bij alle bestellingen via de website
aangenaamwarm.nl, telefonisch of via email accepteert u de hier genoemde voorwaarden.
Slechts na schriftelijke toestemming van aangenaamwarm.nl kan in bijzondere gevallen afgeweken worden van bepaalde voorwaarden.
Alle getoonde producten zijn vrijblijvend totdat u daadwerkelijk een bestelling heeft geplaatst, via de website, email of telefonisch. Getoonde afbeeldingen zijn indicatief. De overeenkomst vind plaats zodra u uw persoonlijke gegevens en betalingswijze aan ons kenbaar hebt gemaakt.

De administratie van aangenaamwarm.nl geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door u aan ons verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van door ons verrichte leveringen. aangenaamwarm.nl erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.


Installatie
Voor eventuele installatiewerkzaamheden uitgevoerd door derden waarbij aangenaamwarm.nl al dan niet heeft bemiddeld geldt het volgende; deze installatiebedrijven zijn zelfstandige bedrijven welke voor eigen rekening en risico werken. aangenaamwarm.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid ten gevolge van werkzaamheden uitgevoerd door derden. Ook wanneer de installatiekosten door aangenaamwarm.nl op factuur vermeld zijn is en blijft alleen de installateur verantwoordelijk voor de installatie. Bij bestelling van cv-ketel inclusief installatie gaat u met deze voorwaarden akkoord.


Privacy
aangenaamwarm.nl houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties. De door u aan ons verstrekte persoonlijke gegevens zullen alleen ten behoeve van eigen medewerkers gebruikt worden, voor het verzenden van producten en ter verificatie van de te ontvangen betaling van u aan ons. Wij zullen uw gegevens niet beschikbaar stellen aan derden.


 

Toepasselijkheid
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten van aangenaamwarm.nl bij de uitvoering van opdrachten die niet afkomstig zijn van zakelijke klanten of bedrijven. Afwijkende en/of aanvullende overeenkomsten moeten uitdrukkelijk schriftelijk zijn bevestigd door aangenaamwarm.nl; dit geldt ook wanneer wordt afgezien van de eis tot schriftelijke bevestiging.


 Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd ten kantore van de Kamer van Koophandel te Groningen.

veilig betalen met uw bank via iDeal